Ειδικά Προϊόντα – Συνεργασίες

Υπηρεσίες

Βιομηχανικά Δάπεδα

Η εταιρία μέσω της πολυετούς συνεργασίας της με την DRACO ITALIANA, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει καταξιωμένα προϊόντα κατασκευής βιομηχανικών δαπέδων όπως το Corinplate και το Quarzplate. Ειδικότερα, Το Corinplate είναι ένα προαναμεμειγμένο, έτοιμο προς χρήση υλικό, βασισμένο σε κορούνδιο, τσιμέντο Πόρτλαντ, και ειδικά πρόσμικτα. Εφαρμόζει πάνω σε νωπό σκυρόδεμα δημιουργώντας δάπεδα υψηλής ανθεκτικότητας.
Το Corinplate διατίθεται σε διάφορα χρώματα, των οποίων η ποιότητα παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, λόγω των ανόργανων χρωστικών που περιέχει.

Παρόμοιας φύσης υλικό με το Corinplate είναι το Quarzplate. Αποτελεί ένα, επίσης, έτοιμο προς χρήση υλικό, βασισμένο σε χαλαζία, τσιμέντο Πόρτλαντ, και ειδικά πρόσμικτα. Το Quarzplate χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ανθεκτικών δαπέδων και εφαρμόζεται σε διάφορα χρώματα εξαιρετικής ποιότητας που διαρκεί στο χρόνο. Οι επιφάνειες που έχουν επιστρωθεί με Corinplate ή Quarzplate εμφανίζουν υψηλή αντοχή στην κρούση και χαμηλή απορρόφηση λαδιών και γράσων. Τα υλικά αυτά ενδείκνυται για εξωτερικά ή εσωτερικά δάπεδα σε βιομηχανίες, αποθηκευτικούς χώρους, χώρους φόρτωσης- εκφόρτωσης κ.α.