Η Εταιρεία

Κων.Ν.Αθανασίου ΕΠΕ 1998

Το 1998 ο Νικόλαος Αθανασίου, με εμπειρία χρόνων στον κατασκευαστικό χώρο, ίδρυσε την εταιρία ΚΩΝ. Ν.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε.Π.Ε. στην περιοχή των Αχαρνών η οποία δραστηριοποιείται στη διαμόρφωση χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος.

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας της, ιδιώτες και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες της και έλαβε μέρος στην υλοποίηση αξιοσημείωτων έργων της χώρας.

Ν. Α. Αθανασίου Α.Β.Ε.Τ.Ε 2007

Το 2007 υπήρξε διάθεση δραστηριοποίησης και στον χώρο των κατασκευών δομικού χάλυβα και έτσι ιδρύθηκε η Ν. Α. ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ Α.Β.Ε.Τ.Ε με έδρα το Βιομηχανικό Πάρκο Αυλώνα. Η εταιρία λειτουργεί με καθοδηγητικό κριτήριο τις σύγχρονες απαιτήσεις των κατασκευών προσφέροντας στους πελάτες της αξιόπιστες λύσεις.

Σήμερα

Μέχρι και σήμερα κύριες δραστηριότητες Ν.Α. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ παραμένουν η κατασκευή έργων από δομικό χάλυβα και η επεξεργασία χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 15.000 τ.μ στο Βιομηχανικό Πάρκο του Αυλώνα Αττικής.

Εκεί στεγάζεται η υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής με αυτόματα μηχανήματα τελευταίας γενιάς τα οποία με την χρήση νέων τεχνολογιών εξασφαλίζουν την ακρίβεια, την ποιότητα και την έγκαιρη ολοκλήρωση των κατασκευών.